Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

Log in met uw lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. In het gedeelte Abonnement en voorkeuren klikt u bij de regel e-nieuws ontvangen op Wijzigen. Markeer het rondje Ja bij e-nieuws ontvangen en sla de wijziging op.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat u invult kunt u naderhand inloggen op de site om uw nieuwsbrieven te beheren.

1. Vrijdag Blijdag: vertelvoorstelling

Een vertelvoorstelling voor de allerkleinsten met het Prentenboek van het jaar Ik zou wel een kindje lusten.

Van 16:00 tot 17:00

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

2. Digi café

Tijdens het open café kunnen vragen gesteld worden over het gebruik van digitale media, zoals een tablet, e-reader, smartphone, laptop, computer, softwaretoepassingen, internet en social media.

Van 14:00 tot 16:00

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

3. Voorouderspreekuur voor vragen over stamboomonderzoek

Elke laatste vrijdag van de maand kunt u tijdens het Voorouderspreekuur van 11.00 uur tot 13.00 uur terecht bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad met vragen over stamboomonderzoek.

Van 11:00 tot 13:00

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

4. Digi café

Van 10:00 tot 12:00

FlevoMeer Bibliotheek Urk

5. Lely Sunday Afternoon met The Hillbilly Moonshiners

Elke laatste zondag van de maand kun je in café de Eetalage terecht voor de beste live-muziek, een lekker biertje en een borrelhapje.

Van 16:00 tot 18:00

De Eetalage

zo 30 apr

6. Formulierenhuis in Huis voor Taal Dronten

FlevoMeer Bibliotheek Dronten houdt elke week het Formulierenhuis vanuit Huis voor Taal.

Van 13:00 tot 15:00

FlevoMeer Bibliotheek Dronten, Huis voor Taal

di 02 mei

7. Digi café

Van 14:00 tot 16:00

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

di 02 mei

8. Jan Klaassen en Katrijn komen naar de Bieb!

Hoog bezoek in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Jan Klaassen en Katrijn komen, samen met de andere leuke figuren, weer naar Zeewolde en ze nemen de poppenkast mee.

Van 14:30 tot 15:30

FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

wo 03 mei

9. Quilten in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Elke eerste woensdag van de maand is er Quilter's Home in FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant.

Van 14:30 tot 16:30

FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant