Wie zijn wij?

Gelijke kansen creëren voor iedereen, dat is wat FlevoMeer Bibliotheek doet. Wij verbinden mensen en kennis. Een gastvrije, onafhankelijke en betrouwbare bibliotheek, als rots in de branding van onze dynamische samenleving, om ‘in dialoog’ een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan taalvaardige, ontwikkelde en zelfredzame Flevolanders.

Ons jaarinzicht 2015

FlevoMeer Bibliotheek heeft een culturele ANBI-status.

Gecertificeerde bibliotheek

FlevoMeer Bibliotheek is een gecertificeerde bibliotheek. Dit betekent dat we voldoen aan belangrijke eisen voor een constant niveau van producten en dienstverlening naar u, onze klant.

Ons werkgebied in Flevoland

FlevoMeer Bibliotheek verzorgt het bibliotheekwerk in de gemeenten Lelystad, Noordoostpolder, Dronten, Zeewolde en Urk. FlevoMeer Bibliotheek telt 7 vestigingen. Het dienstverleningsgebied van FlevoMeer Bibliotheek bestrijkt meer dan 200.000 inwoners.