Al onze vestigingen zijn voorlopig nog gesloten. Met de Afhaalbieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Tips voor Thuis voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

KidsLab

KidsLabs zijn workshops die Tetem in samenwerking met de bibliotheken en Twentse maakplaatsen heeft ontwikkeld. Elke woensdagmiddag, zaterdagmiddag en in schoolvakanties kunnen kinderen van 6 t/m 12 jaar (tenzij anders aangegeven) met een labcoach online aan de slag met maak-, bouw- en ontwerpworkshops!

Hoe werkt het?

Om mee te kunnen doen aan een KidsLab, heb je een laptop/computer nodig (om deel te nemen aan de Zoom-sessie – online gratis vergadertool). Alle workshops starten om 15.00 uur. De uitleg en het samen bouwen/maken/ontwerpen duurt een uur waarna er nog 30 minuten tijd is voor vragen of tips.

Bij elke workshop vind je een lijst met benodigdheden en een Zoom link. Verzamel de benodigdheden voordat de workshop begint. Op de aangegeven datum en tijdstip klik je op de Zoom link en volg je de KidsLab workshop. Aanmelden is niet nodig. Kijk voor meer informatie op tetem.nl.

Let op: voor de workshops op 15 en 26 mei heb je een Make-It kit nodig. Deze bestel je via Tetem. Hier zit een deadline aan.