Studyshare

StudyShare: studeren zonder afleiding

Kom dan naar StudyShare! Heb jij ook altijd moeite om van je smartphone af te blijven tijdens het studeren? Afleiding krijgt geen kans met StudyShare. Het is de manier om je hoofd bij het studeren te houden. Je studeert met anderen in een afgesloten lokaal. Voorin zit de Studybob van FlevoMeer en die houdt streng toezicht of jij wel echt aan je studie zit. 

Waar en wanneer?!

StudyShare is in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad op dinsdag 23, woensdag 24, donderdag 25, maandag 29 en dinsdag 30 april, en op woensdag 1 mei.

Er wordt gestudeerd in twee studieblokken per dag. Het eerste studieblok is van 9:30 tot 12:05 uur (incl. pauzes). Het tweede studieblok start om 13:05 tot 15:40 uur (incl. pauzes). 

Je mag zoveel mee doen als je wilt, dit bepaal je allemaal zelf. Deelname aan StudyShare is gratis, maar vergeet je ticket niet!

StudyShare OBA groot succes

De OBA (Bibliotheek van Amsterdam) is een paar jaar geleden begonnen met StudyShare en het was een groot succes. Scholieren en studenten halen meer voldoening uit het leren en gaan naar huis met een gevoel echt gestudeerd te hebben. Na een succesvolle pilot in 2018 komt FlevoMeer Bibliotheek Lelystad daarom in aanloop naar de examens ook in 2019 met StudyShare.

Huisregels

Wil je alles uit StudyShare halen wat erin zit? Houd je dan aan de regels. Die zijn streng, maar dat zorgt er juist voor dat je ook echt niets anders doet dan studeren:

• Ticket is verplicht (haal hieronder je kaartje)
• Telefoons inleveren
• Social media is verboden
• Alleen eten tijdens de pauze, drinken mag wel
• Stilte tijdens het studeren
• Je mag de ruimte tijdens de studietijd niet verlaten 
• In de pauze wordt niet doorgewerkt

Zet je #Biebmodus aan

Kies een datum en reserveer je ticket

Meer data