Vakantietips voor thuis

Het is hier fantastisch..

De zomer van 2020 zal voor iedereen een beetje anders zijn
dan normaal. We vieren massaal vakantie in eigen land. Nederland is een prachtig land en er is zó veel te doen. Zelfs vanuit de hangmat in je eigen tuin. Vier de zomer
met onze tips.

Ontdek Nederland

Virtuele tour musea

Vanuit je luie hangmat de mooiste musea bezoeken? Wandel virtueel door het Rijksmuseum, het MoMa in New York of het Musée d'Orsay in Parijs.

De natuur in

Ga op een virtuele wandeltocht door de mooiste natuurgebieden van Nederland. Of kijk met de 'lepelaarcam' 24 uur per dag naar een broedende kolonie lepelaars. 

VakantieBieb

Beleef een zomer vol verhalen. 

Met de VakantieBieb-app geniet je de hele zomer van e-books en luisterboeken. Ook als je geen lid bent van de Bibliotheek!

Ontdek de vogels in je tuin

Zie je steeds meer vogels in de tuin nu het buiten veel rustiger is? Leer ze beter kennen met deze online vogelcursus van de Vogelbescherming.

Buiten eten & drinken

International Documentary Film Festival en chill

Bekijk de mooiste documentaires en films uit binnen- en buitenland online, en laat je inspireren door International Documentary Film Festival.

Home schooling Popmuziek

Heb jij ook een grote passie voor muziek? Dan is Home Schooling van 3voor12 echt wat voor jou. In verschillende lessen leer je alles over popmuziek, in de breedste zin van het woord.

Top 10 meest geleende e-books