Een zomer lang lezen

Lekker lezen in de zomer

Een zomer lang lezen! Ben jij er ook zo aan toe om lekker lui een boek te lezen of te luisteren en jezelf even te verliezen in een andere wereld? Laat je inspireren door de mooiste boeken voor jong en oud. Nog geen lid? Kies een abonnement dat bij jou past.

Kies het abonnement dat bij jou past!

Kom naar de bibliotheek voor boeken, dvd’s, games,workshops, cursussen en meer. Kies een abonnement dat bij jou past. Lees je veel, weinig, snel, langzaam, op de bank, in de bus of trein? Papieren boeken, e-books of luisterboeken. Hoe je ook leest en wat je ook doet in jouw inspirerende bibliotheek, er is altijd een passend abonnement voor jou.

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het lenen van e-books of luisterboeken? Deze zomer kun je in jouw bibliotheek terecht voor al je vragen over je telefoon, tablet of computer. Ook krijg je goede tips voor het gebruik van de app voor het lenen van e-books en luisterboeken.

Win een mini-abonnement

Een zomerlang lezen! Ben jij er ook zo aan toe om lekker lui een boek te lezen of te luisteren en jezelf even te verliezen in een andere wereld? Laat je inspireren door de mooiste boeken voor jong en oud. Nog geen lid? Kies een abonnement dat bij jou past of doe mee aan onze winactie en maak kans op een mini-pas abonnement.

Kans maken?

Lekker lang lenen

Lekker met je voeten in het zand en eindelijk eens die boeken lezen waar je normaal nooit aan toe komt? Wat dacht je van een mooie roman of een spannende thriller. Of neem je favoriete kookboek mee in je tas!

Langer lenen
Je regelt jouw reis, wij zorgen dat je wat langer de tijd hebt om dat prachtige boek uit te lezen. T/m 22 augustus leen je voor een langere periode van 6 weken (e-books uitgezonderd).

Volg een cursus deze zomer

Fotografie, taalcursussen of leer je eigen podcasts maken. Deze zomer werk je aan je persoonlijke ontwikkeling met de leukste gratis cursussen van de bibliotheek.

  • Verhalen uit je vakantieland

    Lees een boek dat zich afspeelt in je favoriete vakantieland.

    Naar de boeken >

Zomerse recepten