Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

aanmelden nieuwsbrief

Log in met je lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. Ga in het menu naar Berichtvoorkeuren, kies het tabblad Nieuwsbrieven en vink de nieuwsbrief aan van jouw voorkeur (meerdere nieuwsbrieven is mogelijk).

Aanmelden nieuwsbrief voor Vrienden van de Bieb Lelystad

aanmelden nieuwsbrief

Vrienden van de Bieb Lelystad organiseert vijf keer per jaar het literair café met toonaangevende auteurs. Lees hier meer over de Vrienden van de Bieb Lelystad.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

nieuwsbrief aanmelden

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat je invult kunt je naderhand inloggen op de site om jouw nieuwsbrieven te beheren.

Agenda

 1. Leerwerkloket in FlevoMeer Bibliotheek Urk

  Vragen over werk, (vervolg)studie of stage? Elke week is er een inloopspreekuur in de bibliotheek van tien tot een uur. Het Leerwerkloket Flevoland biedt onafhankelijk en kosteloos advies over leren en...

  Van 10:00 tot 13:00

  ma 25 okt

 2. Spreekuur over nalatenschap

  Iedere laatste maandag van de maand houdt Chris Weening een inloopspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder over nalatenschap.

  Van 14:00 tot 15:30

  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

  ma 25 okt

 3. Spreekuur over Hoogbegaafdheid

  Door de groeiende vraag om informatie over hoogbegaafdheid, organiseren HBcentrum Flevoland en FlevoMeer Bibliotheek Urk iedere vierde maandag van de maand een HB Spreekuur.

  Van 14:00 tot 15:00

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  ma 25 okt

 4. Brei- en haakcafé Biddinghuizen

  Er valt altijd iets te leren in de bibliotheek. Ook op creatief gebied. Schuif van 14.30 tot 16.00 uur aan bij het gezelligste brei- en haakcafé van Biddinghuizen en werk onder het genot van een kopje...

  Van 14:30 tot 16:00

  FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

  ma 25 okt

 5. Energieloket

  Advies nodig over zonnepanelen, energiebesparing, isolatie of subsidie? Kom naar het wekelijkse Energieloket in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

  Van 15:00 tot 17:30

  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

  ma 25 okt

 6. Spreekuur over nalatenschap in FlevoMeer Bibliotheek Urk

  Iedere laatste maandag van de maand houdt Chris Weening een inloopspreekuur in FlevoMeer Bibliotheek Urk over nalatenschap.

  Van 16:00 tot 17:00

  FlevoMeer Bibliotheek Urk

  ma 25 okt

 7. Hoogbegaafdheidsspreekuur in Emmeloord

  Door de groeiende vraag om informatie over hoogbegaafdheid, organiseren Annet Atsma van AABBC en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder samen een maandelijks HB spreekuur.

  Van 18:30 tot 20:00

  FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

  ma 25 okt

 8. Opgroeicafé in Dronten

  Het Opgroeicafé is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

  Van 10:00 tot 11:30

  FlevoMeer Bibliotheek Dronten

  di 26 okt

 9. Wijkspreekuur in de bibliotheek

  Elk­e dinsdag houden de verschillende partners van Welzijn Lelystad spreekuur voor bewoners in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Dan kun je bij ons terecht voor je ideeën of vragen over wonen, zorg, welzijn...

  Van 11:00 tot 12:00

  FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

  di 26 okt

Meer