Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

Log in met uw lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. In het gedeelte Abonnement en voorkeuren klikt u bij de regel e-nieuws ontvangen op Wijzigen. Markeer het rondje Ja bij e-nieuws ontvangen en sla de wijziging op.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat u invult kunt u naderhand inloggen op de site om uw nieuwsbrieven te beheren.

1. Voorlichtings bijeenkomst zonnepanelen

Wel graag zonnepanelen maar niet op uw eigen dak? Voor leden van bibliotheek Noordoostpolder is dat binnenkort mogelijk.

Van 14:00 tot 15:30

2. Voorleesmiddag in Lelystad

Vindt uw kind het ook zo leuk om voorgelezen te worden? Voorlezen geeft veel plezier aan kinderen en bovendien is het ook nog eens hartstikke leerzaam.

Van 16:00 tot 16:30

3. Voorlichtings bijeenkomst zonnepanelen

Van 20:00 tot 21:30

4. Voorouderspreekuur voor vragen over stamboomonderzoek

Elke laatste vrijdag en eerste zaterdag van de maand kunt u tijdens het Voorouderspreekuur van 11.00 uur tot 13.00 uur terecht bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad met vragen over stamboomonderzoek.

Van 11:00 tot 13:00

vr 25 aug

5. SeniorenMakelaar

De SeniorenMakelaar komt langs voor advies op maat en consultatie.

Van 15:00 tot 16:00

vr 25 aug

6. Filmhuis4Kids in FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Een hele lange zomer voor de boeg, veel vrije tijd. Geweldig! Maar soms heb je niets te doen of regent het pijpestelen. Kom dan naar de bibliotheek voor een te gekke film.

Van 14:00 tot 16:00

FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

wo 30 aug

7. Voorleesmiddag in Lelystad

Van 16:00 tot 16:30

wo 30 aug

8. Digi café

Tijdens het open café kunnen vragen gesteld worden over het gebruik van digitale media, zoals een tablet, e-reader, smartphone, laptop, computer, softwaretoepassingen, internet en social media.

Van 10:00 tot 12:00

FlevoMeer Bibliotheek Urk

vr 01 sep

9. Quilten in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Het Quilt Café heeft elke eerste vrijdag van de maand een vaste plaats in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Van 13:30 tot 15:30

vr 01 sep