Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

aanmelden nieuwsbrief

Log in met uw lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. In het gedeelte Abonnement en voorkeuren klikt u bij de regel e-nieuws ontvangen op Wijzigen. Markeer het rondje Ja bij e-nieuws ontvangen en sla de wijziging op.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

nieuwsbrief aanmelden

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat u invult kunt u naderhand inloggen op de site om uw nieuwsbrieven te beheren.

1. Energieloket

Wilt u advies over zonnepanelen, energiebesparing, isolatie of subsidie? Kom naar het tweewekelijkse Energieloket in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Van 16:00 tot 19:30

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

ma 20 aug

2. Vragenuurtje met lage drempel: Wijkspreekuur in de bieb

Persoonlijk contact op neutraal gebied.

Van 11:00 tot 12:00

di 21 aug

3. Zomeractiviteiten voor kids

Tijdens de zomervakantie worden er in de FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde zes weken lang op de woensdagmiddag leuke, gezellige en spannende jeugdactiviteiten georganiseerd. Van kleuren en lezen tot theater!

Van 14:00 tot 15:30

FlevoMeer Zeewolde

wo 22 aug

4. Voorleesmiddag in Lelystad

Vindt uw kind het ook zo leuk om voorgelezen te worden? Voorlezen geeft veel plezier aan kinderen en bovendien is het ook nog eens hartstikke leerzaam.

Van 16:00 tot 16:30

wo 22 aug

5. Offline gamen in de bieb

Kom gezellig spelletjes spelen in de bieb!

Van 13:30 tot 17:00

do 23 aug

6. Ontrafel het geheim en los de moord op!

Het Moordspel op 30 juni was dusdanig populair, dat FlevoMeer Bibliotheek een tweede editie organiseert. Opnieuw ondergaat FlevoMeer Bibliotheek Lelystad een metamorfose: voor één avond verandert de bibliotheek...

Van 20:00 tot 22:30

za 25 aug

7. Nadenken over nalatenschap

Nadenken over nalatenschap is niet makkelijk en niemand vindt het prettig om te doen. Nadenken over nalatenschap is wel verstandig en iedereen zou het moeten doen.

Van 14:00 tot 15:30

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

ma 27 aug

8. Vragenuurtje met lage drempel: Wijkspreekuur in de bieb

Persoonlijk contact op neutraal gebied.

Van 11:00 tot 12:00

di 28 aug