Onze vestigingen zijn gesloten t/m 20 april. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

aanmelden nieuwsbrief

Log in met je lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. In het gedeelte Abonnement en voorkeuren klik je bij de regel e-nieuws ontvangen op Wijzigen. Markeer het rondje Ja bij e-nieuws ontvangen en sla de wijziging op.

Aanmelden nieuwsbrief voor Vrienden van de Bieb Lelystad

aanmelden nieuwsbrief

Vrienden van de Bieb Lelystad organiseert vijf keer per jaar het literair café met toonaangevende auteurs. Lees hier meer over de Vrienden van de Bieb Lelystad.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

nieuwsbrief aanmelden

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat je invult kunt je naderhand inloggen op de site om jouw nieuwsbrieven te beheren.

Agenda

1. Online voorlichtingsbijeenkomst: Hechting, babyverzorging en ouderschapsverlof

Kijk lekker op de bank mee naar de voorlichting over Hechting, Babyverzorging en ouderschapsverlof. Deze voorlichting is op dinsdag 13 april van 20.00 tot 21.00 uur.

Van 20:00 tot 21:00

ONLINE

di 13 apr

2. 5 auteurs presenteren sprookjesbundel voor jongeren in live-evenement

Op dinsdagavond 20 april presenteren vijf auteurs in een live-evenement van FlevoMeer Bibliotheek hun nieuwste sprookjesbundel voor jongeren: ‘Er was eens – Het hart van een schurk’.

Van 20:00 tot 21:00

di 20 apr