Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

aanmelden nieuwsbrief

Log in met uw lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. In het gedeelte Abonnement en voorkeuren klikt u bij de regel e-nieuws ontvangen op Wijzigen. Markeer het rondje Ja bij e-nieuws ontvangen en sla de wijziging op.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

nieuwsbrief aanmelden

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat u invult kunt u naderhand inloggen op de site om uw nieuwsbrieven te beheren.

1. Nadenken over nalatenschap

Nadenken over nalatenschap is niet makkelijk en niemand vindt het prettig om te doen. Nadenken over nalatenschap is wel verstandig en iedereen zou het moeten doen.

Van 16:00 tot 18:00

FlevoMeer Bibliotheek Urk

2. Brei- en haakcafé in Biddinghuizen

Lekker breien en haken onder het genot van een lekker kopje koffie in de bieb. Als er een brei- en haakcafé georganiseerd wordt, is het gezelligheid troef aan de leestafel van de bibliotheek.

Van 14:30 tot 16:00

FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

3. Nadenken over nalatenschap

Van 14:00 tot 15:30

4. Energieloket

Wilt u advies over zonnepanelen, energiebesparing, isolatie of subsidie? Kom naar het wekelijkse Energieloket in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Van 15:00 tot 17:30

5. Literaire ontmoeting met Simone van der Vlugt

Maandag 25 maart geeft Simone van der Vlugt een lezing na het traditionele dictee tijdens de Boekenweek.

Van 19:30 tot 22:30

6. Opgroei café in Dronten

Het Opgroei café is een plek waar ouders/opvoeders elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien.

Van 10:00 tot 11:30

FlevoMeer Bibliotheek Dronten

7. Vragenuurtje met lage drempel: Wijkspreekuur in de bieb

Persoonlijk contact op neutraal gebied.

Van 11:00 tot 12:00

FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

8. Digi café

Wilt u handiger worden met de computer, smartphone of tablet? Whatsappen, sms-en of mailen, hoe werkt dat nou? Wat zijn praktische apps en hoe kan ik een e-book van de bibliotheek downloaden op mijn tablet?...

Van 14:00 tot 16:00

9. 21TechClub in Swifterbant

Gek op technologie? Kom naar onze 21TechClub in de bieb!

Van 16:00 tot 17:00

FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant