Onze vestigingen zijn gesloten t/m 15 maart. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Aanmelden nieuwsbrief voor bibliotheekleden

aanmelden nieuwsbrief

Log in met je lenerspasnummer (gebruikersnaam) en wachtwoord. In het gedeelte Abonnement en voorkeuren klik je bij de regel e-nieuws ontvangen op Wijzigen. Markeer het rondje Ja bij e-nieuws ontvangen en sla de wijziging op.

Aanmelden nieuwsbrief voor Vrienden van de Bieb Lelystad

aanmelden nieuwsbrief

Vrienden van de Bieb Lelystad organiseert vijf keer per jaar het literair café met toonaangevende auteurs. Lees hier meer over de Vrienden van de Bieb Lelystad.

Geen lid, maar wel de nieuwsbrief ontvangen?

nieuwsbrief aanmelden

Dat kan natuurlijk door het aanmeldformulier in te vullen. Met het e-mailadres en het wachtwoord dat je invult kunt je naderhand inloggen op de site om jouw nieuwsbrieven te beheren.

Agenda

 1. Online lezing: Orgaandonatie van dichtbij

  Hoe ziet je leven eruit als je plotseling op de wachtlijst staat voor een donorhart? Hoe blij ben je als er een donororgaan beschikbaar is? En hoe gaat dat, zo’n orgaantransplantatie? Dit en meer vertelt...

  Van 20:00 tot 21:00

  ONLINE

  di 09 mrt

 2. Online spreekuur over hoogbegaafdheid in Zeewolde

  Door de groeiende vraag om informatie over hoogbegaafdheid organiseren HBcentrum Flevoland en FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde samen een HB Spreekuur.

  Van 10:15 tot 12:15

  FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

  vr 12 mrt

 3. Online masterclass: Kinderen met autisme of AD(H)D

  Heb je een kind met autisme of AD(H)D? Dan is deze gratis masterclass absoluut iets voor jou. Ervaringsdeskundige Nicole Hoogenboom neemt je mee in haar kennis, en geeft je tips die je meteen in je eigen...

  Van 20:00 tot 21:30

  ONLINE

  ma 29 mrt

 4. Online Autisme café: Beeldschermgebruik

  Op 1 april organiseren Tactus en Carrefour een Autisme Café over autisme en beeldschermgebruik. Laurence de La Couture gaat online in gesprek met naasten van mensen met autisme.

  Van 20:00 tot 21:00

  ONLINE

  do 01 apr

Meer