Programmeren voor kinderen

Resultaat 1 - 10 (van 20)

Weergaveopties:

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

Ken je Toy Story, Shaun het Schaap of Buurman & Buurman? Dit zijn hele mooie animatiefilms. Wil jij weten hoe deze films gemaakt worden en zou jij graag je eigen animatiefilm willen maken? Doe dan mee met de workshop stop-motion in FlevoMeer Bibliotheek. Daar leer je namelijk hoe je eenvoudig je eigen film in elkaar draait.

wo 20 okt

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Hou jij van Lego en hou je van computers? Dan is de workshop Lego WeDo echt iets voor jou!

wo 20 okt

• Slimme robots Dash & Dot Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Met Dash en Dot leer je spelenderwijs programmeren. Dash en Dot zijn twee robotjes die je kunt besturen met behulp van een app.

wo 27 okt

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad