Programmeren voor kinderen

Resultaat 1 - 10 (van 16)

Weergaveopties:

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Ken je Toy Story, Shaun het Schaap of Buurman & Buurman? Dit zijn hele mooie animatiefilms. Wil jij weten hoe deze films gemaakt worden en zou jij graag je eigen animatiefilm willen maken? Doe dan mee met de workshop stop-motion in FlevoMeer Bibliotheek. Daar leer je namelijk hoe je eenvoudig je eigen film in elkaar draait.

wo 02 feb

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

wo 02 feb

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

wo 09 feb

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

wo 09 feb

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

vr 11 feb

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen

wo 16 feb

• Bouw je eigen robot met LEGO Spike Prime Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Ontdek wat er allemaal kan met deze robotset van LEGO. Je leert met de Spike Prime bouwen, programmeren en de sensoren te gebruiken.

wo 23 feb

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

wo 23 feb

• Bouw je eigen robot met Lego WeDo Bekijk details

Van 15:00 tot 16:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Hou jij van Lego en hou je van computers? Dan is de workshop Lego WeDo echt iets voor jou!

wo 02 mrt

• Bouw je eigen robot met Lego WeDo Bekijk details