Programmeren voor kinderen

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

wo 26 feb

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Wil jij leren programmeren? En vind je het leuk om met Lego te bouwen? Dan is de workshop Lego WeDo echt iets voor jou. Deze workshop is speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar die meer willen leren over programmeren en hun ideeën graag werkelijkheid zien worden. De workshop in Dronten is op woensdag 1 april van 15.00 tot 17.00 uur.

wo 01 apr

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Wil jij leren programmeren? En vind je het leuk om met Lego te bouwen? Dan is de workshop Lego WeDo echt iets voor jou. Deze workshop is speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar die meer willen leren over programmeren en hun ideeën graag werkelijkheid zien worden. De workshop in Zeewolde is op woensdag 1 april van 15.00 tot 17.00 uur.

wo 01 apr

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

wo 08 apr

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Swifterbant

Wil jij leren programmeren? En vind je het leuk om met Lego te bouwen? Dan is de workshop Lego WeDo echt iets voor jou. Deze workshop is speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar die meer willen leren over programmeren en hun ideeën graag werkelijkheid zien worden. De workshop in Swifterbant is op woensdag 8 april van 15.00 tot 17.00 uur.

wo 08 apr

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Wil jij leren programmeren? En vind je het leuk om met Lego te bouwen? Dan is de workshop Lego WeDo echt iets voor jou. Deze workshop is speciaal voor kinderen vanaf 7 jaar die meer willen leren over programmeren en hun ideeën graag werkelijkheid zien worden. De workshop in Urk is op vrijdag 10 april van 15.00 tot 17.00 uur.

vr 10 apr

Van 15:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Biddinghuizen