Draf-in cinema op paardenrenbaan: The Rider

7 september 2019, van 20:30 tot 22:30 | Movieskoop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wild galopperende paarden, zwetende ruiters en uitgestrekte ‘badlands’-landschappen. Waar kun je zo’n film nu beter laten zien dan op de paardenrenbaan in Emmeloord? Op zaterdagavond 7 september vertoont Filmhuis Emmeloord als buitenfilm de alom bekroonde ‘The Rider’.

Op de sfeervolle locatie aan de Sportlaan 40 kunnen de bezoekers plaatsnemen op de bankjes waar normaal gesproken de toeschouwers van de paardenrennen hun wedformulieren invullen. Waar anders de paarden voorbijdraven, komt het filmscherm te staan. Consumpties en biossnacks zijn verkrijgbaar.

The Rider

De hoofdpersoon van ‘The Rider’ is een getalenteerd paardentrainer die na een val bij een rodeo een andere wending geeft aan zijn leven. Deze, op een waar verhaal gebaseerde film toont een eigentijds beeld van het westen van Amerika met bovendien prachtige natuuropnames

De inloop is vanaf 20.00 en de film start om 20.30 uur.
Kaarten zijn te koop bij Movieskoop (filter op 'filmhuis').

De vrijwilligers van de werkgroep Filmhuis Emmeloord organiseren de ‘draf-in cinema’ in samenwerking met Movieskoop Emmeloord en de drafbaan, daarbij ondersteund door het Prins Bernhardcultuurfonds.