Antiek taxatie in Dronten

13 oktober 2017, van 14:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: €5,- en maximaal 3 voorwerpen

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

U kent het wel: de programma's op televisie waarbij het sieraad dat oma nooit droeg opeens duizenden euro's waard blijkt te zijn. De taxateurs die tijdens deze programma’s voorbij trekken zijn inmiddels ware BN-ers geworden. Vrijdag 13 oktober zal een van deze BN-ers FlevoMeer Bibliotheek Dronten bezoeken.

Poekelien Lingbeek werd bekend van het programma Cash op zolder. Het taxatie- en veilingprogramma waarin presentator Art Rooijakkers samen met een taxateur zoekt naar verborgen schatten bij mensen thuis. Het ultieme doel: een klapper maken op de veiling, zodat een diep gekoesterde wens van de eigenaar in vervulling kan gaan. De taxateur Poekelien Lingbeek verrast menigeen met haar kennis op het gebied van antiek, schilderijen en prullaria. Vaak blijkt het een grote verrassing welke waarde familiebezit soms met zich mee brengt.

Bent u ook benieuwd of u in het bezit bent van een pronkstuk of een prul? Vrijdag 13 oktober is taxateur Lingbeek van 14:00 tot 17:00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten om taxaties uit te voeren. Tegen een kleine vergoeding van 5 euro kunt u maximaal 3 taxaties laten uitvoeren. Kaarten voor deelname aan de antiektaxatie via onderstaande knoppen te koop. Kijk goed in welk tijdsvak u wilt komen. Plaatsen zijn beperkt.