Slaapcoach te gast bij Opgroeicafé

23 september 2020, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis

Heb je een baby die moeite heeft met slapen? Of die juist heel veel of heel weinig slaapt? En wil je hier alles over weten? Martine van der Molen is 23 september te gast bij het Opgroeicafé in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde. Zij zal een workshop geven over slaapproblemen bij baby’s.

Martine van Mijnblijebaby is gespecialiseerd verpleegkundige. Zij is expert op het gebied van baby’s en weet alles over slaap. Slaapt jouw baby wel voldoende? Wordt jouw baby vaak wakker ’s nachts? Heb je een baby die jou uit je slaap houdt? Voor deze en andere vragen kun je bij het Opgroeicafé.

Het Opgroeicafé is een plek waar (aanstaande) ouders/opvoeders van jonge kinderen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen uitwisselen en informatie ontvangen op het gebied van opvoeden en opgroeien. In een ontspannen sfeer, onder het genot van een gratis kopje koffie of thee, is iedereen van harte welkom.

Ouders kunnen de kinderen meenemen naar de bijeenkomst, die van 10.00 tot 11.30 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek wordt gehouden. Er is speelgoed aanwezig. Haal je gratis kaartje in onze vestiging of via de oranje knop hieronder.