Computercursus Klik & Tik

19 oktober 2021, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis

Belastingaangifte doen, een reis boeken, bankzaken regelen, tweedehands koopjes zoeken, overheidsinformatie lezen: het gaat tegenwoordig bijna allemaal via het internet. Maar lang niet iedereen kan goed met computers overweg. Daarom biedt FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde ondersteuning bij het omgaan met de computer met de gratis cursus Klik & Tik.

Kunnen omgaan met de computer en de weg vinden op het internet is tegenwoordig een vereiste. Internet wordt immers steeds belangrijker in het dagelijks leven. Klik & Tik is een oefenprogramma voor iedereen die wel wat ondersteuning kan gebruiken op digitaal gebied. Na het volgen van deze cursus ben je een stuk handiger met de computer en kun je eenvoudige handelingen helemaal zelf.

In het programma is alle ruimte voor de eigen behoefte, veiligheid en persoonlijk contact. Er is volop begeleiding. Het aantal deelnemers is beperkt is, dus wees er snel bij. Aanmelden is noodzakelijk en kan per e-mail of aan de balie in de bibliotheek.

Computercursus mét begeleiding

De cursus Klik & Tik bestaat uit acht bijeenkomsten en wordt gegeven in de bibliotheek onder begeleiding van deskundige medewerkers. De cursus start 12 oktober a.s. De bijeenkomsten vinden wekelijks plaats op dinsdagmorgen van 10.00 tot 12.00 uur in de activiteitenruimte van de bibliotheek. Er zijn geen kosten aan deze cursus verbonden.

Naast het volgen van de cursus is er gelegenheid om tijdens de openingsuren van de bibliotheek te oefenen op één van de internetcomputers.