Boek Buik Baby en Bengelfeest in de Noordoostpolder

18 april 2018, van 13:30 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: vrije toegang

Op woensdag 18 april is er in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder een prachtige beurs die speciaal wordt georganiseerd voor zwangere vrouwen en ouders van kinderen tot en met vier jaar.

Soms is het makkelijker om naar één plek te gaan waar je heel veel informatie kunt krijgen over een onderwerp dat dicht bij je staat. Een aantal organisaties en bedrijven hebben ingespeeld op de behoefte aan informatie van vrouwen die zwanger zijn en/of kinderen hebben in de leeftijd tot 4 jaar.

Een kleine greep uit het aanbod:

Er zijn zo’n twintig standhouders present. Een kleine greep uit het aanbod: diverse deskundigen kunnen van alles vertellen over bevallen, borstvoeding en kraamzorg, peuters kunnen onder begeleiding van het Muzisch Centrum lekker dansen, er worden prachtige kinderkleertjes verkocht, ook is er informatie over kinderopvang.Alle kleintjes die lid worden krijgen behalve een welkomstkoffertje een Nijntje-boekje van de bibliotheek cadeau.

Een unieke samenwerking

Een unieke samenwerking tussen Centrum Jeugd en gezin, Zorggroep Oude en Nieuweland, Verloskundige Praktijk NOP/Lemsterland en FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder levert vierde editie op van de BBBB-beurs.