Boek Buik Baby en Bengelfeest in Dronten

20 april 2018, van 13:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: vrije toegang

Op vrijdag 20 april is er in FlevoMeer Bibliotheek en op het Serviceplein een prachtige beurs die speciaal wordt georganiseerd voor zwangere vrouwen en ouders van kinderen tot en met vier jaar.

Op vrijdag 20 april vindt de BBBB-beurs weer plaats in FlevoMeer Bibliotheek Dronten en op het Serviceplein. Zwangere vrouwen en ouders van jonge kinderen kunnen hier van 13.00 tot 17.00 uur terecht voor informatie over o.a. kinderopvang, mediaopvoeding en babyzwemmen. Ook aan de kinderen is gedacht, zij kunnen deze middag hun diploma Babykundige halen of meedoen aan Peuterdans. De toegang is gratis.

Soms is het makkelijker om naar één plek te gaan waar je heel veel informatie kunt krijgen over een onderwerp dat dicht bij je staat. Op deze vraag hebben bovenstaande organisaties ingespeeld. Ben je zwanger of heb je kinderen tot vier jaar dan is op vrijdag 20 april de BBBB-beurs in FlevoMeer Bibliotheek Dronten en op het Serviceplein. Diverse organisaties en bedrijven hebben enthousiast gereageerd op het idee om met elkaar op hetzelfde moment en op dezelfde plaats bezoekers te informeren over alles wat te maken heeft met Boeken Buiken Baby’s en Bengels. Er zijn ruim twintig standhouders aanwezig.

Een kleine greep uit het aanbod:

Speciaal voor zwangere vrouwen zijn er verloskundigenpraktijken aanwezig, Tinytoo met kinderkleding en massagepraktijk Imagine. Als je al bent bevallen is er informatie over Kinderopvang, babyzwemmen door Optisport/Avontura en kun je babygebaren leren van Elizabeth Rienstra. Je peuter kan meedoen aan Peuterdans en Muziek op schoot door De Meerpaal, en kan het diploma Babykundige halen. 

Een unieke samenwerking

De Meerpaal, KinderOpvang Dronten, Verloskundigen Dronten en FlevoMeer Bibliotheek Dronten hebben de handen ineengeslagen. Een unieke samenwerking!