Bestsellerauteur Ronald Giphart tijdens Lelystart

15 september 2018, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Op zaterdagavond 15 september, tijdens het festival LelySTART, bezoekt Ronald Giphart het Literair Café in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad.

“Eten is hot”, verklaart Ronald Giphart op de vraag waarom hij als romanschrijver een kookboek is gaan schrijven. “We hebben het er elke dag over, we voeden onszelf. We maken het zelf klaar of we gaan uit eten. Het is sociaal, het is liefde, je gaat uit eten met je geliefde. We hebben goede topkoks. Iedereen weet waar je het lekkerst kunt eten in je stad.“ En Ronald houdt enorm van eten, vandaar deze uitstap. Zijn nieuwste boek ‘Smakelijk’ is vanaf 6 september te koop.

Huis van de Koning

Ronald gaat het ook hebben over het ‘Huis van de Koning’, een korte film die zich in Lelystad afspeelt en waar hij zelf de tekst voor schreef en insprak. Deze film gaat over het gezin De Koning die, in het jaar dat koning Willem Alexander werd geboren, zijn intrek nam in een nieuwe woning in een nieuwe stad. Deze film is vertoond op de avond voor de vijftigste verjaardag van onze koning op NPO.
Kortom het wordt een vrolijke, plezierige avond.

Literair Café

Het literair café wordt georganiseerd door de Vrienden van de Bieb in samenwerking met FlevoMeer Bibliotheek en begint om 20:00 uur. De zaal is open vanaf 19:30 uur. De toegang is gratis, reserveer wel even je kaartje hieronder of in de bibliotheek.

Foto: Marc Deurloo