BieBios

30 januari 2020, van 20:00 tot 21:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet-leden

Tijdens de vierde BieBios in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde op donderdag 30 januari a.s. is de verfilming van het boek Beautiful Boy zien.

Beautiful Boy

Deze keer staat Beautiful Boy op het programma, een verfilming van de waargebeurde roman van journalist David Sheff. Het boek gaat over de strijd die hij en zijn gezin voeren met de drugsverslaving van zoon Nic.
Wanneer tiener Nic zichzelf verliest in een drugsverslaving, gaat zijn vader David wanhopig op zoek naar een manier om zijn zoon te redden. Het lukt hem maar niet om vat op hem te krijgen, hoe hij ook zijn best doet. Terwijl Nic steeds dieper wegzakt, komt het gezin keihard onder druk te staan. Loslaten is de enige optie.
De film wordt verteld vanuit het perspectief van vader David Sheff, die een boek schreef over de strijd van zijn zoon. Nic schreef later ook zelf een boek. De regisseur van de film gebruikte beide boeken om het scenario van Beautiful Boy te schrijven.

Een prachtige dramafilm over verslaving, loslaten en familierelaties.

Toegangskaarten kosten €7,50, bibliotheekleden krijgen €2,50 korting per kaart. Kaarten kunnen via onderstaande knop besteld worden of aan de servicebalie in de bibliotheek. De film begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.