BieBios

28 oktober 2021, van 20:00 tot 21:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet-leden

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de eerst BieBios in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde op donderdag 28 oktober a.s. is de verfilming van het boek Het midden van de wereld te zien.

Het midden van de wereld

Elke laatste donderdag van de maand wordt de activiteitenruimte in de bibliotheek weer omgetoverd tot bioscoop, waar filmliefhebbers kunnen genieten van de beste boekverfilmingen. Het midden van de wereld is een verfilming van de gelijknamige bekroonde roman van Andreas Steinhöfel. Het verhaal gaat over de 17-jarige Phil. Hij woont samen met zijn excentrieke moeder en tweelingzus aan de rand van een Duits stadje. Zijn vader speelt geen rol in zijn leven en zijn moeder wil helemaal niets over hem vertellen.

Het gezin van Phil staat bekend als apart. Zijn moeder heeft de ene aanbidder na de andere. Phil valt op jongens. Als het nieuwe schooljaar begint, komt de geheimzinnige Nicholas bij Phil in de klas; een populaire, talentvolle hardloper. Phil wordt enorm verliefd op hem.

Een indrukwekkende dramafilm over puberteit, vriendschap, liefde, jaloezie en de zoektocht naar het verleden.

Coronatoegangsbewijs

Voor de BieBios is een coronatoegangsbewijs vereist. Ook moet je je ID-bewijs laten zien.

Kaartverkoop in de bibliotheek

Toegangskaarten kosten €7,50, bibliotheekleden krijgen €2,50 korting per kaart. Kaarten zijn verkrijgbaar via onderstaande knop of bij de balie. De film begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur. Op de avond zelf is er geen kaartverkoop.