BieBios

31 oktober 2019, van 20:00 tot 21:30 | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: € 5,00 voor leden en € 7,50 voor niet-leden

Dol op films èn boeken? Kom dan naar de BieBios in Bibliotheek Zeewolde. Elke laatste donderdag van de maand wordt de activiteitenruimte omgetoverd tot bioscoop, waar filmliefhebbers kunnen genieten van de beste boekverfilmingen.

The wife

Het seizoen trapt af met de verfilming van de roman The Wife van Meg Wolitzer. Het verhaal gaat over het schrijversechtpaar Castleman. Veertig jaar lang staat Joan’s leven in het teken van de literaire carrière van haar charismatische man Joe. Aan een eigen schrijverscarrière is de talentvolle Joan nooit toegekomen.

Joe neemt het niet zo nauw met de huwelijkse trouw en dat begint zijn vrouw steeds meer tegen te staan. De dag voordat Joe de Nobelprijs voor Literatuur uitgereikt zal krijgen, besluit Joan de regie van haar leven weer in eigen handen te nemen. Met alle gevolgen van dien. Een prachtige dramafilm over opoffering en familierelaties.

Toegangskaarten kosten €7,50, bibliotheekleden krijgen €2,50 korting per kaart. Kaarten kunnen via onderstaande knop besteld worden of aan de servicebalie in de bibliotheek. De film begint om 20:00 uur, de zaal is open vanaf 19:30 uur.

Lees het boek