Het grote Boek Buik Baby en Bengelfeest

18 april 2019, van 14:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Een prachtige beurs die speciaal wordt georganiseerd voor zwangere vrouwen en ouders van kinderen tot en met vier jaar.

Soms is het makkelijker om naar één plek te gaan waar je heel veel informatie kunt krijgen over een onderwerp dat dicht bij je staat. Stichting Peuterspeelzaal Urk,  Zorggroep Oude en Nieuwe Land, Kindcentrum Urk en FlevoMeer Bibliotheek Urk hebben de handen ineengeslagen om het grote Boek Buik Baby en Bengelfeest te organiseren. Ben je zwanger of heb je kinderen tot vier jaar, dan mag je de BBBB beurs niet missen. Er zijn ruim twintig standhouders present.

Speciaal voor zwangere vrouwen en ouders

Een kleine greep uit het aanbod:

• verschillende aanbieders van kraamzorg
  • aanbieders van fysiotherapie
  • aandacht voor mondzorg
  • geboortetaarten van De Poetie Hiske Post
  • een fotograaf
  • allerlei handgemaakte producten
  • maak kennis met Boekstart
  • stel vragen over digitale media en je jonge kind tijdens het app café

Win je lidmaatschapsgeld terug

Word je deze dag lid van de bibliotheek, dan maak je nog kans om je lidmaatschapsgeld terug te winnen. Dat geldt natuurlijk alleen voor volwassenen want kinderen zijn gratis lid in de bibliotheek.

Gratis toegang

De beurs is toegankelijk voor iedereen en de toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.