BoekenBingo

13 juli 2018 t/m 3 september 2018 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Zeewolde

Lekker lezen op de camping, het strand of in de tuin. Wat is er leuker dan dat? Tijdens de zomervakantie kunnen kinderen deelnemen aan de BoekenBingo van FlevoMeer Bibliotheek.

Opdrachten afvinken

Vanaf vrijdag 13 juli 2018 kunnen de kinderen een bingokaart met opdrachten ophalen in de bibliotheek van Dronten, Biddinghuizen, Swifterbant en Zeewolde. Gedurende de hele schoolvakantie gaan ze hiermee aan de slag; ze lezen thuis, op vakantie of waar ze maar willen en vinken deze activiteit af op hun bingokaart. De bingokaart is ook te gebruiken als boekenlegger.

Inleveren en kies een prijs

Voor maandag 3 september 2018 leveren de boekenwurmen hun bingokaart in bij de  bibliotheek en kiezen de kinderen een leuke prijsje uit.

Twee versies

Er zijn twee versies in omloop, één voor de onderbouw met plaatjes en één voor de bovenbouw zonder plaatjes.