BoekStartdag Noordoostpolder 2022

11 juni 2022, van 09:30 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kom op zaterdag 11 juni naar de BoekStartdag in FlevoMeer Bibliotheek waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Jij bent de beste verhalen verteller!

Baby’s en peuters vinden het heerlijk om naar voorgelezen te worden. Dat is waardevol voor hun taalontwikkeling. Ze leren nieuwe woorden, vergroten hun taalbegrip en leggen hiermee de basis voor straks te leren lezen. Voorlezen maakt dus van kleintjes grote lezers. Kijk hieronder wat er op deze dag te doen is in bibliotheek Noordoostpolder.

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!

Baby-voorleesfotowedstrijd
Allereerst is er een baby-voorleesfotowedstrijd. Maak het leukste, liefste of grappigste kiekje van een voorleesmoment met je (klein)kind en win een tof prentenboekenpakket. Inzenden kan tot en met donderdag 9 juni naar noordoostpolder@flevomeerbibliotheek.nl. De prijsuitreiking vindt plaats op deze zaterdagmorgen.

Programma Noordoostpolder

09.30 - 12.00 uur Stand: Opstap & Opstapje (Carrefour). Kom lekker lezen en spelletjes doen!

10.00 uur* Dreumes & Peutermuziek door Leontien van Nesselrooij (Cultuurbedrijf NOP).

11.00 uur* Dreumes & Peutermuziek door Leontien van Nesselrooij (Cultuurbedrijf NOP).

13.00 uur* Dreumes & Peutermuziek door Leontien van Nesselrooij (Cultuurbedrijf NOP).

15.00 - 16.00 uur De voorleesrobot komt op bezoek! Deze leest voor in het Nederlands en andere talen.

*Meld je aan via onderstaande buttons of de balie.