BoekStartdag Urk 2022

11 juni 2022, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kom op zaterdag 11 juni naar de BoekStartdag in FlevoMeer Bibliotheek waar de allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders een extra hartelijk welkom krijgen.

Jij bent de beste verhalen verteller!

Baby’s en peuters vinden het heerlijk om naar voorgelezen te worden. Dat is waardevol voor hun taalontwikkeling. Ze leren nieuwe woorden, vergroten hun taalbegrip en leggen hiermee de basis voor straks te leren lezen. Voorlezen maakt dus van kleintjes grote lezers. Kijk hieronder wat er op deze dag te doen is in bibliotheek Urk.

Meer weten over voorlezen? Kijk dan op boekstart.nl. of download de BoekStartapp voor boekentips. Zo word jij de beste verhalenverteller!

Baby-voorleesfotowedstrijd
Allereerst is er een baby-voorleesfotowedstrijd. Maak het leukste, liefste of grappigste kiekje van een voorleesmoment met je (klein)kind en win een tof prentenboekenpakket. Inzenden kan tot en met donderdag 9 juni naar urk@flevomeerbibliotheek.nl. De prijsuitreiking vindt plaats op deze zaterdagmorgen.

Programma Urk

10.15 - 11.00 uur Theatervoorstelling ‘De kleine walvis’ van Benji Davies.

11.00 - 12.00 uur (Wal)visjes vangen in de bibliotheek.

Tussen 10.00 – 12.00 is er een informatiestand over het BoekStartkoffertje, BoekStart, babyboekjes en prentenboekjes.

Nieuwe bibliotheekleden tot 5 jaar krijgen een verrassingstasje en een groeimeter.

Eén kaart is voor kind en ouder samen.