BoekStartdag op Urk

19 juni 2021, van 10:00 tot 12:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Zaterdagmorgen 19 juni a.s. is FlevoMeer Bibliotheek Urk speciaal geopend van 10.00 uur tot 12.00 uur voor de landelijke BoekStartdag.

Prentenboek van het jaar

Baby’s en peuters vinden het heerlijk om naar voorgelezen te worden. Dat is waardevol voor hun taalontwikkeling. Ze leren nieuwe woorden, vergroten hun taalbegrip en leggen hiermee de basis voor straks te leren lezen. Voorlezen maakt dus van kleintjes grote lezers. Deze morgen wordt er in de bibliotheek voorgelezen uit het prentenboek van het jaar 2021 “Coco kan het”.

2000e Boekstartbaby

Deze morgen wordt de 2000e boekstartbaby op Urk gehuldigd en is er de prijsuitreiking van de fotowedstrijd die gehouden is.

Goodiebag

Ook ben je welkom om deze dag je kind lid te maken van de bibliotheek. Kinderen t/m 6 jaar die lid worden, ontvangen een leuke goodiebag met o.a. een vingerpoppetje van Coco.
Als je kind lid geworden is tijdens de lockdown, ben je van harte welkom deze morgen voor een rondleiding in de bibliotheek.
Ouder, grootouders, iedereen is van harte welkom met hun (klein)kind dit feest mee te maken van Boekstartdag.

Hallo Boek!

Speciaal voor (groot)ouders en hun jonge (klein)kind biedt FlevoMeer Bibliotheek vanaf 18 juni vijf weken lang een breed palet aan lezingen, workshops en voorstellingen. Dit in het kader van de Boekstartdag op zaterdag 19 juni. Tijdens de BoekStartdag worden allerjongste bezoekers en hun (groot)ouders extra hartelijk welkom geheten in de FlevoMeer Bibliotheek vestigingen. De aantrekkelijke ‘Hallo Boek! Programmering’ is in juni en juli gratis en online te volgen. Maak samen met jouw baby, peuter of kleuter (opnieuw) kennis met BoekStart en de Bibliotheek. Veel taalplezier toegewenst!