Goedkoop boeken scoren bij de Boekverkoop

17 november 2018, van 10:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: Vrije entree

Haal de bigshoppers maar vast uit de kast, want stichting Vrienden van de Bieb organiseert een speciale Mini-Boekverkoop bij FlevoMeer Bibliotheek Lelystad!

Sla je slag

Op zaterdag 17 november tussen 10.00 en 16.00 uur zijn er tafels vol afgeschreven Sinterklaas-, kerst- en kookboeken te vinden op de eerste verdieping. De boeken kosten €0,50 per stuk. Opa’s, oma’s, vaders en moeders die lid zijn van de Vrienden van de Bieb krijgen op vertoon van hun lidmaatschapspasje de eerste twee boeken gratis.

Boeken kopen én de bibliotheek steunen

Twee keer per jaar houdt  Vrienden van de Bieb een grote Boekverkoop, waarbij afgeschreven materialen van FlevoMeer Bibliotheek Lelystad verkocht worden. Soms, zoals in dit geval, is er een extra thema-boekverkoop. De opbrengsten komen ten goede aan de bibliotheek. De afgelopen jaren financierde Vrienden van de Bieb al verschillende projecten voor FlevoMeer Bibliotheek Lelystad, zoals een nieuwe geluidsinstallatie, een beamer, een koffieautomaat en een podium. Daarnaast organiseert de stichting ook vijf keer per jaar het literair café met toonaangevende auteurs en dragen ze regelmatig bij voor extra auteurs. Voor FlevoMeer Bibliotheek Lelystad is de stichting dan ook van onschatbare waarde.