Goedkoop boeken scoren

14 september 2019, van 10:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad (entree)

Kosten: vrije entree

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Sla je slag tijdens deze grote boekverkoop.

Tijdens LelySTART vindt ook weer de traditionele Boekverkoop plaats in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad. Op zaterdag 14 september zullen de kramen weer vol liggen met afgeschreven bibliotheekmaterialen die voor slechts €0,50 per boek, dvd of cd worden verkocht. Een prachtige kans om de boekenkast weer aan te vullen!

Speciaal plekje voor kinderboeken

De kinderboeken hebben dit keer een speciaal plekje gekregen. Boven vindt namelijk gelijktijdig het Alles Kids! evenement plaats. Daarom is de verkoop van afgeschreven kinderboeken dit keer naar het Alles Kids! evenement verhuisd, zodat ouders alles van kinderwens tot kleuterklas op één plek kunnen vinden.

Opbrengst

De stichting Vrienden van de Bieb organiseert jaarlijks diverse boekverkopen van afgeschreven bibliotheekmateriaal. Zo kwamen er vlak voor de zomervakantie honderden mensen af op de verkoop van kinderboeken en DVD’s. De opbrengst van de boekverkopen komt ten goede aan diverse bibliotheekprojecten. Zo is onlangs een rijdende koelkast aangeschaft die gebruikt kan worden voor de catering tijdens activiteiten. De term ‘afgeschreven materiaal’ betekent overigens niet dat de boeken stuk zijn of dat de dvd’s bekrast zijn. Alle materialen kunnen nog prima een tweede ronde mee.

Vrienden van de Bieb

Draagt u FlevoMeer Bibliotheek een warm hart toe? Dan kunt u lid worden van Vrienden van de Bieb. De Vriendenbijdrage is minimaal €22,50 per jaar. Wordt u echter tijdens LelySTART lid, dan betaalt u in totaal slechts €22,50 en bent u lid tot eind 2020. Tijdens de boekverkopen krijgen Vrienden van de Bieb de eerste twee boeken gratis, evenals de toegang tot alle door de Vrienden van de Bieb georganiseerde auteurslezingen.