Onze vestigingen zijn gesloten t/m 15 maart. Met de AfhaalBieb is het nog steeds mogelijk om materiaal te lenen. Wil je weten wat de bibliotheek nog meer te bieden heeft? Bekijk dan onze Thuisblijftips voor jeugd, jongeren en volwassenen. Meer informatie over de sluiting vind je op deze pagina.

Digitale Alzheimer avond

2 maart 2021, van 19:30 tot 20:30 | ONLINE

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

We weten allemaal dat dieren een belangrijke rol kunnen spelen bij het contact tussen mensen en in het bijzonder in het contact met mensen met dementie. Daarom is het onderwerp: BLIJF! – Aaibare Zorg

Nadat je eerst gekeken hebt naar een presentatie door Cynthia op den Brouw met blijfhond Suus van de Stichting Blijf, ga je vervolgens in gesprek met anderen uit jouw plaats of dorp over het onderwerp. Zowel de presentatie als het gesprek zullen digitaal plaatsvinden.

Wil je meedoen aan deze avond? Meld je dan via de oranje knop aan en doe dit uiterlijk 21 februari 2021 onder vermelding van naam en woonplaats.

Het lijkt allemaal wat ingewikkeld, maar we helpen als dat nodig is. Misschien kan iemand van het Alzheimer Trefpunt of Café helpen bij het aanmelden of mogelijk jouw casemanager. Er is tijdens deze avond iemand telefonisch bereikbaar voor het oplossen van technische problemen. De link voor de bijeenkomst en overige informatie worden na aanmelding, uiterlijk 1 maart, toegestuurd.