Creatieve ochtend met mini High Tea

15 maart 2018, van 09:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kaarten maken onder het genot van een Mini High Tea. 65-plussers zijn van harte welkom op de creatieve ochtend die de Bibliotheek Lelystad in samenwerking met Welzijn Lelystad organiseert.

Kaarten maken onder het genot van een Mini High TeaCreatieve ochtend in de bieb voor 65-plussersOp donderdagochtend 15 maart organiseert FlevoMeer Bibliotheek Lelystad in samenwerking met Welzijn Lelystad een creatieve ochtend in het kader van de Week van zorg en welzijn. Ouderen zijn van harte welkom voor een Mini High Tea, kaarten maken en een leuke goodie bag. De creatieve ochtend begint om 9.00 uur en duurt tot 11.30 uur.

Samen bezig zijn

‘Vereenzaming is op dit moment één van de grootste bedreigingen van de generatie ouderen,’ vertelt Grietje van FlevoMeer Bibliotheek. Met het oog op samen iets leuks doen, organiseert de bibliotheek daarom samen met Welzijn Lelystad deze creatieve ochtend. Omdat de Week van zorg en welzijn toevallig in de Boekenweek valt, is ervoor gekozen om aan te sluiten bij hetzelfde thema, natuur. Maar dan wel met een creatieve insteek in de vorm van kaarten maken. De Eetalage zorgt intussen voor een overheerlijke Mini High Tea.

Aanmelden

Ouderen zijn van harte welkom voor een Mini High Tea, kaarten maken en een leuke goodie bag. Wel is er beperkt plek, dus geïnteresseerden moeten wel van tevoren even reserveren. Dit kan door te mailen naar c.schriever@welzijnlelystad.nl of te bellen naar 06-42796347.

Over de Week van zorg en Welzijn

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 12 t/m 17 maart 2018. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien hoe het er aan toegaat op de werkvloer. FlevoMeer Bibliotheek organiseerde in oktober al de Voorleeslunch; een lunch waarbij ouderen en kinderen van de basisschool elkaar konden ontmoeten tijdens een voorleesactiviteit. Dit werd door beide partijen zeer enthousiast ontvangen.