Cultuur Vrijdag: Workshop aquarel door Alberte Jonkers

25 maart 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: € 2,50 | geschikt voor kinderen van 8-12 jaar

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Voor kinderen organiseren we activiteiten en workshops die alles te maken hebben met kunst en of cultuur.

In deze workshop legt Alberte Jonkers alles uit over aquarel en kleuren mengen. Welke kleuren kun je mengen en hoe gebruik je dat in je schilderij of tekening. Alberte vertelt je er alles over, maar je gaat zelf ook aan de slag.

Alberte is een bekende Urker kunstenaar en illustratrice van Uitgeverij de Banier. Ze heeft een eigen ontworpen kleurboek voor volwassenen uitgegeven. Haar werk kun je bewonderen via haar Instagramaccount https://www.instagram.com/albertejonkers/

Cultuur Vrijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk van 16:00-17:00. Tijdens Cultuur Vrijdag worden er activiteiten en workshops gegeven die alles te maken hebben met kunst en of cultuur.

Kaarten voor Cultuur Vrijdag zijn te koop via de oranje knop hieronder of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Een kaartje kost € 2.50. Er is plaats voor 15 kinderen in de leeftijd van 8 tot 12 jaar.