Cultuur Vrijdag: Handletteren

24 juni 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: € 2,50

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Voor kinderen organiseren we activiteiten en workshops die alles te maken hebben met kunst en of cultuur.

Handletteren

In deze workshop legt Dianne Wakker alles uit over handlettering. Welke pennen kun je gebruiken voor het maken van mooie letters en hoe versier je de letters. In deze workshop maak je een naambordje met je naam of je eerste letter van je naam.

Deze leerzame workshop is op vrijdag 24 juni van 16:00-17:00 uur.

Cultuur Vrijdag

Kaarten voor Cultuur Vrijdag zijn te koop via de oranje knop hieronder of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Een kaartje kost € 2.50. Er is plaats voor 10 kinderen.