Cultuur Vrijdag zoekt tekentalent

23 oktober 2020, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: € 2,50 | geschikt voor kinderen van 9-12 jaar

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Voor kinderen organiseren we activiteiten en workshops die alles te maken hebben met kunst en of cultuur.

Workshop landschap schilderen of tekenen

Louw de Boer geeft een workshop geven landschap schilderen en/of tekenen voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Tijdens de workshop leren kinderen hoe ze in perspectief moet tekenen en hoe ze een mooie compositie maken. Kinderen gaan hiermee oefenen en gaan lekker zelf aan de slag. Het wordt een workshop waar je veel leert en thuis verder mee kunt oefenen.

Louw de Boer heeft in juni van dit jaar meegedaan met de expositie van het Scab Kunstroute ‘Roots’ van Jonge Urker Kunstenaars die verspreid in het oude dorp tentoon werden gesteld. Zijn werk is veelzijdig en zeer gedetailleerd.

Kaarten voor Cultuur Vrijdag koop je via de oranje knop hieronder of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Een kaartje kost € 2.50. Er is plaats voor 10 kinderen. Deze activiteit is geschikt voor kinderen van 9 tot 12 jaar.