Cultuur Vrijdag: Workshop gedichten/liedjes schrijven met Fokke Geert Hoekstra

26 november 2021, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: € 2,50 | geschikt voor kinderen van 9-12 jaar

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk. Voor kinderen organiseren we activiteiten en workshops die alles te maken hebben met kunst en of cultuur.

Gedichten en liedjes schrijven

Fokke Hoekstra vertelt alles over hoe je zelf een mooi gedicht of lied kunt schrijven, de techniek en welke rijmvormen er zijn. En omdat het bijna pakjesavond is, zal een Sinterklaasgedicht zeker niet ontbreken. Natuurlijk gaan de kinderen zelf ook aan de slag.

Cultuur Vrijdag

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag bij FlevoMeer Bibliotheek Urk van 16:00-17:00. Tijdens Cultuur Vrijdag worden er activiteiten en workshops gegeven die alles te maken hebben met kunst en of cultuur.

Kaarten voor Cultuur Vrijdag zijn te koop via de oranje knop hieronder of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk. Een kaartje kost € 2.50. Er is plaats voor 15 kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar.