Cultuur Vrijdag: Urker klederdracht en cultuur

27 mei 2022, van 16:00 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: 2,50 | Geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar

Iedere vierde vrijdag van de maand is het Cultuur Vrijdag. In deze workshop leren kinderen alles over de Urker klederdracht. Willie Nentjes is leerkracht op de Vuurbaak maar ook mede organisator van Urkerdag.

Expositie en workshop

Wil jij weten waarom en hoe je precies de klederdracht van Urk draagt, kom dan naar de bibliotheek. Willie vertelt je er alles over en laat je zien hoe je het draagt, dan kun jij op Pinksterzaterdag als een echte Urker flaneren door het dorp. Deze middag wordt afgesloten met het maken van een collage van en over klederdracht.

Kaarten voor de workshop zijn te verkrijgen via onderstaande button of bij de informatiebalie in FlevoMeer Bibliotheek Urk en kosten 2.50 per kaartje. Vol=vol. Meld je dus gauw aan.

Foto: Esther van Otterloo