Cursus: Kennismaken met Samsung

1 april 2022, van 14:00 tot 15:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten - Kenniswerkplaats

Kosten: 7,50 euro

Heb je voor het eerst een tablet of smartphone van Samsung en weet je niet goed hoe alles werkt? Kom dan naar deze praktische cursus van SeniorWeb op vrijdag 1 april in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. De cursus begint om 14.00 uur en kost € 7,50.

Wat ga je doen?

Deze cursus is geschikt voor iedereen die voor het eerst met het besturingssysteem Android gaat werken. Neem je eigen Samsung tablet of smartphone mee.Het niveau is geschikt voor beginners.

Koop snel een kaartje voor deze leerzame cursus via onderstaande oranje knop of via de informatiebalie in de bibliotheek.