Digicafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

18 november 2021, van 15:30 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Je hebt een nieuwe laptop, smartphone of tablet, maar je weet nog niet goed hoe alles werkt. Hoe zet je er bijvoorbeeld apps op of hoe skype je met familie en vrienden? Al deze vragen beantwoorden de vrijwilligers van SeniorWeb tijdens het Digicafé op donderdag 2 september van 15.30 tot 17.00 uur. Het Digicafé is een samenwerking tussen FlevoMeer Bibliotheek Dronten en SeniorWeb Dronten.

Geen vraag is te gek

In het Digicafé kun je onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over  laptop, tablet en smartphone. Ons uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leer je met tips en hulp van medewerkers wat voor jou specifiek het beste werkt. 

FlevoMeer Bibliotheek haalt het beste uit jezelf

Bij FlevoMeer Bibliotheek is iedereen welkom. Voer een goed gesprek, ontmoet nieuwe mensen of verbreed je kennis. Wij motiveren iedereen om het beste uit zichzelf te halen. Volg een computercursus, woon een lezing bij of kom met je (klein)kinderen genieten van een voorstelling. Persoonlijke ontwikkeling staat bij ons voorop en daar zetten wij ons elke dag weer voor in.