Wilt u handiger worden met de computer, smartphone of tablet? Whatsappen, sms-en of mailen, hoe werkt dat nou? Wat zijn praktische apps en hoe kan ik een e-book van de bibliotheek downloaden op mijn tablet? Iedereen is welkom in het Digi café van FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Geen vraag is te gek

In het Digi café kunt u onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over uw laptop, tablet en smartphone. Ons uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leert u met tips en hulp van onze medewerkers wat voor u specifiek het beste werkt.

Stel vragen over uw digitale bankzaken

Op 5 oktober zal de Rabobank aanwezig zijn tijdens het Digi café. Met de Rabo Internetbankieren en de Rabo Bankieren App kunt u online bankieren waar u maar wilt. Wat zijn nu de mogelijkheden van beide middelen? Hoe installeer ik de App op mijn telefoon? Hoe is het met de veiligheid geregeld? En wat zijn de mogelijkheden? Deze en andere vragen kunnen gesteld worden aan de medewerkers van Rabobank Flevoland tijdens het Digi café op 5 oktober in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

FlevoMeer Bibliotheek maakt je rijker

Ruim één miljoen bezoekers maken jaarlijks kennis met de gastvrijheid en veelzijdigheid van FlevoMeer Bibliotheek. De toegang en het WiFi-gebruik zijn voor alle bezoekers gratis, ook de materialen staan er voor gebruik. In onze moderne bibliotheekvestigingen worden regelmatig leerzame, inspirerende of gezellige activiteiten georganiseerd. Bij alle activiteiten ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud. Surf eens naar flevomeerbibliotheek.nl voor de actuele agenda en alle data van onze Digi cafés.