Digi café

22 juni 2017, van 15:30 tot 17:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe Skype ik met mijn zus? Hoe stel ik op Facebook in wie mijn berichten kan lezen? Hoe zet ik een e-book van de bibliotheek op mijn e-reader? Waar vind ik handige apps en hoe installeer ik ze op mijn smartphone of tablet? Deze en andere vragen kunnen gesteld worden tijdens het Digi café, dat elke week in FlevoMeer Bibliotheek Dronten wordt gehouden.

Het Digi café wordt georganiseerd door FlevoMeer Bibliotheek Dronten in samenwerking met ComputerClub Dronten. Samen zetten zij zich in om de inwoners van de gemeente Dronten te ondersteunen in de digitale wereld. Tijdens het open café kunnen vragen gesteld worden over het gebruik van digitale media, zoals een tablet, e-reader, smartphone, laptop, computer, softwaretoepassingen, internet en social media.  

Welkom

Iedereen is van harte welkom met vragen. Neem eigen apparatuur, zoals een tablet, smartphone of e-reader mee. Of een laptop voor advies bij het overzetten van een e-book naar een e-reader. Verder is het voor leden handig om hun bibliotheekpas en inloggegevens voor e-books bij de hand te hebben. Op de website veelgestelde-vragen.bibliotheek.nl staat meer uitleg en filmpjes over downloaden en het lenen van e-books. Voor hulp op maat ontvangen we u graag in het Digi café.  

Het Digi café wordt elke donderdag gehouden op de Kenniswerkplaats op de 2e etage van 15:30-17:00 uur in FlevoMeer Bibliotheek Dronten.