Digicafé in FlevoMeer Bibliotheek Dronten

15 oktober 2020, van 15:30 tot 17:00 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Handiger worden met de computer, smartphone of tablet? Whatsappen, sms-en of mailen, hoe werkt dat nou? Wat zijn praktische apps en hoe kan ik een e-book van de bibliotheek downloaden op mijn tablet? Iedereen is welkom in het Digicafé van FlevoMeer Bibliotheek Dronten.

Geen vraag is te gek

In het Digicafé kun je onder deskundige begeleiding oefenen en kosteloos advies vragen over laptop, tablet en smartphone. Ons uitgangspunt is dat geen vraag te gek is. Neem bij voorkeur eigen apparatuur mee naar de bibliotheek. Dan leer je met tips en hulp van onze medewerkers wat voor jou specifiek het beste werkt.

Het Digicafé is een samenwerking tussen FlevoMeer Bibliotheek Dronten en SeniorWeb Dronten en vindt elke eerste en derde donderdag van de maand plaats in de bibliotheek. Vanwege coronamaatregelen is een gratis entreebewijs verplicht. Die haal je via de oranje knop hieronder of aan de balie in de bibliotheek.

FlevoMeer Bibliotheek maakt je rijker

Ruim één miljoen bezoekers maken jaarlijks kennis met de gastvrijheid en veelzijdigheid van FlevoMeer Bibliotheek. De toegang en het WiFi-gebruik zijn voor alle bezoekers gratis, ook de materialen staan er voor gebruik. In onze moderne bibliotheekvestigingen worden regelmatig leerzame, inspirerende of gezellige activiteiten georganiseerd. Bij alle activiteiten ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud.