Digicafé

21 juli 2017, van 14:00 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Whatsappen, sms’en of mailen, hoe werkt dat nou? Hoe zet ik een e-book van de Bibliotheek en handige apps op mijn smartphone of tablet? Deze en alle andere vragen kunnen gesteld worden tijdens het open Digi café. Tot de zomervakantie is iedereen om de week op vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur welkom voor oefening en kosteloos deskundig advies.

Goed voorbereid

Neem eigen apparatuur mee, zoals tablet, smartphone of e-reader. Of een laptop voor advies bij het overzetten van een e-book naar een e-reader. Voor leden die hulp willen bij het downloaden van e-books is het handig de bibliotheekpas en eventueel inloggegevens van bibliotheek.nl/ebooks mee te nemen.

FlevoMeer Bibliotheek maakt je rijkerBijna één miljoen bezoekers maken jaarlijks kennis met de gastvrijheid en veelzijdigheid van FlevoMeer Bibliotheek. De toegang en het WiFi gebruik zijn voor alle bezoekers gratis, ook de materialen staan er voor gebruik. In onze moderne bibliotheekvestigingen worden regelmatig leerzame, inspirerende of gezellige activiteiten georganiseerd. Bij alle activiteiten ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling van jong tot oud.

Welkom

Iedereen is van harte welkom met vragen. Neem eigen apparatuur, zoals een tablet, smartphone of e-reader mee. Of een laptop voor advies bij het overzetten van een e-book naar een e-reader. Verder is het voor leden handig om hun bibliotheekpas en inloggegevens voor e-books bij de hand te hebben. Op de website veelgestelde-vragen.bibliotheek.nl staat meer uitleg en filmpjes over downloaden en het lenen van e-books. Voor hulp op maat ontvangen we u graag in het Digicafé.