Digi café

1 september 2017, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Tijdens het open café kunnen vragen gesteld worden over het gebruik van digitale media, zoals een tablet, e-reader, smartphone, laptop, computer, softwaretoepassingen, internet en social media.

Whatsappen, sms’en of mailen, hoe werkt dat nou? Hoe stel ik op Facebook in wie mijn berichten kan lezen? Hoe zet ik een e-book van de bibliotheek op mijn e-reader? Waar vind ik handige apps en hoe installeer ik ze op mijn smartphone of tablet? Deze en andere vragen kunnen gesteld worden tijdens het Digi café, dat wekelijks in FlevoMeer Bibliotheek Urk wordt gehouden. 

Welkom

Iedereen is van harte welkom met vragen. Neem eigen apparatuur, zoals een tablet, smartphone of e-reader mee. Of een laptop voor advies bij het overzetten van een e-book naar een e-reader. Verder is het voor leden handig om hun bibliotheekpas en inloggegevens voor e-books bij de hand te hebben. Op de website veelgestelde-vragen.bibliotheek.nl staat meer uitleg en filmpjes over downloaden en het lenen van e-books. Voor hulp op maat ontvangen we u graag in het Digi café.