GEANNULEERD: Dolores Leeuwin te gast in Emmeloord

18 oktober 2021, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

De lezing van Dolores Leeuwin op maandag 18 oktober is vanwege ziekte geannuleerd. De lezing is verplaatst naar woensdag 3 november. Heb je een kaartje gehaald? Dan is deze automatisch verplaatst naar 3 november.

We zijn blij dat Dolores Leeuwin, bekend van o.a. Klokhuis en winnaar van De Nationale IQ test in 2012, bereid is gevonden af te reizen naar Emmeloord. Ze komt onder meer vertellen over haar ervaringen met haar eigen hoogbegaafd zijn en waar ze tegenaan liep in het onderwijs van haar hoogbegaafde kind. Daarnaast zal ze proberen al jullie vragen te beantwoorden.

Hoewel deelname aan de avond gratis is, wordt reservering vooraf wel op prijs gesteld. Dit kan via de oranje knop of bij de informatiebalie van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De avond vindt plaats in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en begint om 20.00 uur.

Foto: Hilde Ruitenbeek