Dolores Leeuwin te gast in Emmeloord

3 november 2021, van 20:00 tot 22:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

In samenwerking met Ouders&Coo oudergroep 'Hoogbegaafd kind? En dan?' organiseert FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder op woensdag 3 november een interactieve avond over hoogbegaafdheid en onderwijs.

We zijn blij dat Dolores Leeuwin, bekend van o.a. Klokhuis en winnaar van De Nationale IQ test in 2012, bereid is gevonden af te reizen naar Emmeloord. Ze komt onder meer vertellen over haar ervaringen met haar eigen hoogbegaafd zijn en waar ze tegenaan liep in het onderwijs van haar hoogbegaafde kind. Daarnaast zal ze proberen al jullie vragen te beantwoorden.

Hoewel deelname aan de avond gratis is, wordt reservering vooraf wel op prijs gesteld. Dit kan via de oranje knop of bij de informatiebalie van FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder. De avond vindt plaats in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder en begint om 20.00 uur.

Foto: Hilde Ruitenbeek