E-book café

6 juli 2018, van 10:00 tot 12:00 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

E-books lenen, dat kan bij de bibliotheek. FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde organiseert een e-book café. Tijdens dit e-book café kunnen alle vragen gesteld worden die voorkomen bij het lenen van een e-book bij de bibliotheek.

Hulp op maat

Op de website www.flevomeerbibliotheek.nl/e-books staat meer uitleg over het downloaden en het lenen van e-books. Nog vragen? Kom dan naar het e-book café in FlevoMeer Bibliotheek Zeewolde voor ondersteuning door één van onze medewerkers. De toegang tot het e-book café is gratis. Neem uw eigen apparatuur, zoals een tablet, smartphone  of e-reader mee. Voor advies over het overzetten van e-books naar een e-reader is het raadzaam om ook uw eigen laptop mee te nemen. Verder is het handig om uw bibliotheekpas en inloggegevens voor de e-books en/of mail bij de hand te hebben.

Gratis e-books voor leden

De bibliotheek heeft duizenden e-books te leen. Literaire romans of thrillers, kinderboeken, non-fictie of poëzie, bibliotheekleden kunnen kiezen uit veel verschillende genres. Wekelijks worden er nieuwe e-books toegevoegd aan onlinebibliotheek.nl/ebooks.