Energieloket

16 september 2019, van 15:00 tot 17:30 | Elke week | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Advies nodig over zonnepanelen, energiebesparing, isolatie of subsidie? Kom naar het wekelijkse Energieloket in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder.

Energieloket Flevoland helpt u!

Wil je advies over zonnepanelen, energiebesparing, isolatie of subsidie? Ben je op zoek naar lokale bedrijven of wil je informatie over participatie projecten? Het Energieloket helpt woningeigenaren en huurders op weg met energiebesparing en het zelf opwekken van duurzame energie. Je kunt onafhankelijk advies krijgen via een spreekuur, telefoon, mail of digitaal: www.energieloketflevoland.nl  

Bezoek de dorpentoer en win een energiescan

Energieloket Flevoland start een dorpentoer door de Noordoostpolder, ter aanvulling op het vaste inloopspreekuur in de bibliotheek van Emmeloord. Op zaterdag 4 mei 2019 is de aftrap in Creil. In dorpshuis de Binkel geeft het Energieloket tussen 10:00 en 12:00 uur onafhankelijk advies over hoe geld bespaard kan worden door energiezuiniger te wonen. Onder de bezoekers wordt een energiescan ter waarde van Ꞓ 250,- verloot.

“Wie inzicht heeft in hoe het met de eigen woning is, komt bijna altijd bij een verstandige investering. Met deze dorpentoer gaan we voor de zomer bij elke dorp in de Noordoostpolder langs,” licht Vera Dam, directeur van de Natuur en Milieufederatie Flevoland, desgevraagd toe. “En het leuke is dat we per dorpenbezoek een energiescan verloten onder de bezoekers van het spreekuur. Zo’n energiescan heeft bewoners uit de Noordoostpolder eerder enorm op weg geholpen!”

Ben je benieuwd hoe je kunt besparen door energiezuiniger te wonen? Kom dan op zaterdag 4 mei tussen 10:00 en 12:00 uur naar dorpshuis de Binkel en zet de eerste stappen naar energiezuiniger wonen.

De overige etappes van deze dorpentoer kunt u volgen op de website.