Ervaar het OV

12 juni 2019, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Dronten - Serviceplein

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

FlevoMeer Bibliotheek Dronten organiseert een open inloop voor senioren die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer en de OV chipkaart.

OV-chipkaart

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?  

Mee op proefreis?

Op verschillende momenten in het jaar organiseren de OV-ambassadeurs proefreizen. Samen met de OV-ambassadeurs en anderen maakt u een reis met bus en trein. U krijgt uitgebreid uitleg hoe alles werkt en al uw vragen worden beantwoord. Vraag de OV-ambassadeurs naar de eerst volgende proefreis.

Vragen stellen

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Dronten. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.