Geannuleerd: Ervaar het OV: Informatiebijeenkomst

11 november 2021, van 14:30 tot 16:00 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

OV-ambassadeurs geven tijdens deze bijeenkomst informatie over reizen met bus en trein. OV-ambassadeurs zijn ervaren OV-reizigers die vrijwillig leeftijdsgenoten op weg helpen.

Zij vertellen over de OV-chipkaart, tarieven en abonnementen, het plannen van een reis en het in- en uitchecken bij diverse vervoerders. Ook verstrekken zij informatiemateriaal. Deelname is kosteloos. Wij vragen u om zich wel van te voren aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar ov-ambassadeur@ervaarhetov.nl. of te bellen met 038- 4540130

Proefreis

Aan het einde van de informatiebijeenkomst kunnen senioren zich aanmelden voor een proefreis. Tijdens de proefreis helpen de OV-ambassadeurs hen met het opladen van een OV-chipkaart of het kopen van een kaartje en het in- en uitchecken.

Vragen stellen

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Harmen Visserplein 5 te Emmeloord. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.