Ervaar het OV

16 december 2021, van 14:00 tot 15:30 | FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder

Kosten: gratis

Iedere derde donderdag van de maand zijn er van 14.00 tot 15.30 uur OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder om vragen te beantwoorden over het reizen met het openbaar vervoer. Stel hier je vragen over onder andere het reizen met de bus, trein, abonnementen en reisschema’s.

Telefonisch spreekuur

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein tijdens het telefonische spreekuur. Het telefonisch spreekuur is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. 

OV-chipkaart

FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder organiseert een inloop bijeenkomst voor senioren die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer en de OV chipkaart. 

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?  

Vragen stellen

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Noordoostpolder, Harmen Visserplein 5 te Emmeloord. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.