Ervaar het OV: OV-ambassadeurs in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

11 augustus 2022, van 10:00 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Lelystad

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere tweede donderdag van de maand zijn er OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Lelystad om vragen te beantwoorden over het reizen met het openbaar vervoer. Stel hier je vragen over onder andere het reizen met de bus, trein, abonnementen en reisschema’s.

Tijdens de maandelijkse inloopspreekuren op locatie geven OV-ambassadeurs advies en tips aan 55-plussers over het reizen met trein of bus. Zo helpen zij hun leeftijdsgenoten langer zelfstandig te reizen en kan men zelf ervaren dat reizen met het openbaar vervoer niet moeilijk is. Voor sommige mensen is het al even geleden dat ze gebruik gemaakt hebben van het openbaar vervoer. Door de OV-ambassadeurs te bevragen en door te doen, blijkt het allemaal mee te vallen! Een uitje naar familie of een bekende, een bezoek aan het museum of een controle in het ziekenhuis is dan geen probleem meer.

Telefonische spreekuren 

Neem je liever telefonisch contact op, dan kun je bellen met een van de OV-ambassadeurs tijdens het telefonisch spreekuur. Dagelijks zitten zij klaar om telefonisch of via beeldbellen OV-vragen te beantwoorden. Zij zijn bereikbaar op: 038 – 303 70 10.  

Maandag t/m vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur  
Dinsdag- en donderdagmiddag van 13.30 tot 15.00 uur  
Maandag- en woensdagavond van 18.30 tot 20.00 uur  

Let op: Tijdens de zomerperiode van 1 juli t/m 31 augustus alleen bereikbaar in de ochtenden.