Ervaar het OV

18 oktober 2021, van 10:30 tot 11:30 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Iedere derde vrijdag van de maand zijn er van 10.30 tot 11.30 uur OV-ambassadeurs aanwezig in FlevoMeer Bibliotheek Urk om vragen te beantwoorden over het reizen met het openbaar vervoer. Stel hier je vragen over onder andere het reizen met de bus, trein, abonnementen en reisschema’s.

OV-chipkaart

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?  

OV ambassadeurs

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Wilt u meer weten over de Corona maatregelen in het OV of juist informatie over een passend abonnement als u vaker wilt reizen? Bezoek dan het inloopspreekuur.
Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Urk, Singel 9b. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.