Geannuleerd: Ervaar het OV

19 oktober 2020, van 14:00 tot 15:30 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen gaat het geplande Inloopspreekuur Ervaar het OV niet door. Met vragen kun je terecht bij een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

Telefonisch spreekuur

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein tijdens het telefonische spreekuur. Het telefonisch spreekuur is bereikbaar van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur.

OV-chipkaart

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?  

OV ambassadeurs

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Wilt u meer weten over de Corona maatregelen in het OV of juist informatie over een passend abonnement als u vaker wilt reizen? Bezoek dan het inloopspreekuur.
Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Urk, Singel 9b. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening. 
Om te voorkomen dat er een wachtrij ontstaat, vragen we om je telefonisch aan te melden op 088 008 0770 of van tevoren bij de balie van de bibliotheek.