Ervaar het OV

19 oktober 2020, van 14:00 tot 15:30 | FlevoMeer Bibliotheek Urk

FlevoMeer Bibliotheek Urk organiseert een open inloop voor senioren die vragen hebben over reizen met het openbaar vervoer en de OV chipkaart.

OV-chipkaart

Binnen het reizen met het openbaar vervoer is er de laatste jaren het één en ander veranderd. Voor het reizen met het openbaar vervoer heeft men een OV-chipkaart nodig.

Hoe vraag ik de OV-chipkaart aan, hoe werkt de 40% samenreiskorting, welk abonnement past het beste bij mij?

Vragen stellen

De OV-ambassadeurs geven graag antwoord op deze vragen en advies op maat over het reizen met de bus of trein. Ook kunnen de ambassadeurs senioren stap voor stap op de computer laten zien waar en hoe zij hun reis kunnen plannen. Tevens is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen.

U bent van harte welkom in FlevoMeer Bibliotheek Urk, Singel 9b. De toegang is gratis. Koffie, thee of fris zijn voor eigen rekening.
Om te voorkomen dat er een wachtrij ontstaat, vragen we om je telefonisch aan te melden op 088 008 0770 of van tevoren bij de balie van de bibliotheek.